Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Velika garaža za lokomotive

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Velika garaža za lokomotive pružati će krov za čak pet lokomotiva, koje ćete moći rasporediti pomoću okretišta, a za vrijeme njihovog odmora moći ćete ih opskrbiti uljem ili naftom. Naravno sve to će se događati pod bunim okom dvaju radnika!

Availability: Nema na skladištu

449,90 kn

Opis

Detalji

Velika garaža za lokomotive - dodaci za drvene vlakićeKod igre s fantastičnom velikom drvenom garažom za lokomotive, vašim će mališanima vrijeme prebrzo prolaziti.

Velika drvena garaža za lokomotive pruža krov za čak pet lokomotiva! Ispred garaže namješteno je djelujuće okretište, vrata garaže se prema potrebi otvaraju i zatvaraju, pored nje stoje dvije pumpe (s gorivom i uljem), a pod budnim okom radnika uspavane lokomotive su više no sigurne - znači dodatak drvenim željezničkim prugama, koji će probuditi maštu i pružiti beskonačno mogućnosti za igru uloga.

Ploča s oznakama "u upotrebi" ili "prazno" pomoći će malim strojovođama rasporediti lokomotive, a ujedno održati osjećaj za red te planiranje unaprijed.

Velika garaža za lokomotive sastoji se od 5 dijelova:
 • garaža za lokomotive
 • 2 pumpe
 • 2 drvene figurice

  Velika garaža za lokomotive kompatibilna je s drugim proizvodima BigJigs, zato ju možete uključiti u vašu postojeću željezničku prugu.

 • Veličina garaže: 42cm x 33cm x 11cm

  BigJigs ima u ponudi još puno dodataka, s kojima možete proširiti postojeću željezničku prugu ili cestu.

  Veliku garažu za lokomotive možete spojiti i s drugim željezničkim prugama ili dodacima priznatih brandova, kao što su Brio, Thomas & Friends, Ikea i sl.

  Serija BigJigs Rail odn. BigJigs željeznica jedan je od najsavršenijih željezničkih sustava, koji su dostupni na našem tržištu. Cjelovita paleta drvenih željezničkih proizvoda (uključujući tračnice, setove, vlakiće, stolove i sl.) idealan je izbor za potpune početnike ili one, koji žele nadograditi svoje postojeće drvene željezničke pruge.

 • Primjereno za djecu od 3 godine nadalje.

  BigJigs proizvodi napravljeni su od visokokvalitetnih te odgovorno izabranih materijala, koji su u skladu s Europskim sigurnosnim standardom.

  Upozorenje - Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine!

  UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni djelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku date djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.

 • Recenzije

  Napišite vlastitu recenziju

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  oznake proizvoda

  oznake proizvoda

  Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.