Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Rudnik

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Drvena dizalica, rampe i vagončići s ugljenom – ovo je sigurno jedan od najvažnijih, a ujedno vrlo simpatičnih pribora za drvene željezničke pruge.

Availability: Na skladištu

Only 1 left
179,90 kn
179,90 kn

Opis

Detalji

Rudnik – dodatak za drvene željezničke pruge

OPREZ! Teški teret na putu!

Drvena radna dizalica s funkcionalnim magnetnim vitlom i rampama koje najavljuju da li je rudnik otvoren ili zatvoren, pruža bogatstvo maštovitih igara, u igri s drvenim vlakovima na rudarskom gradilištu. Podignite ugljen s vagona i utovarite ga u kamion koji čeka da teret dostavi kupcu, blizu ili daleko.

Proizvod se sastoji od 5 komada – to su; dizalica s osnovnom pločom i tračnicama te dva vagončića s ugljenom.

Veličina proizvoda: 21 cm x 17 cm x 10 cm

BigJigs sadrži mnoge dodatke, s kojima lako možete proširiti postojeću željezničku prugu ili cestu.

Rudnik se može kombinirati s drugim željezničkim prugama ili dodacima priznatih brendova kao što su Brio, Thomas & Friends, Ikea, itd.


Serija BigJigs odnosno BigJigs željeznica je jedan od najcjelovitijih željezničkih sustava, dostupnih na našem tržištu. Kompletan asortiman drvenih željezničkih proizvoda (uključujući tračnice, setove, vlakove, stolove, itd) je idealan za početnike, ali i one koji žele nadograditi svoje postojeće drvene željezničke pruge.

Primjereno za djecu od 3 godine nadalje.

BigJigs proizvodi su izrađeni od kvalitetnih i odgovorno odabranih materijala koji zadovoljavaju europske sigurnosne standarde.UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni dijelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku dadete djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.   UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni dijelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku dadete djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.  

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.