Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Morski vatrogasci

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Odjurite u pomoć po željezničkim tračnicama, a zatim po moru.

Availability: Nema na skladištu

174,90 kn

Opis

Detalji

Morski vatrogasci - dodatak za drvene željezničke pruge

Odjurite u pomoć po željeznici i po moru s ovim fantastičnim Morskim vatrogascima - izvrsnim dodatkom za drvene željezničke pruge.

Vatrogasni brod ima gibljivu požarnu cijev i prostor za teret. Također, on ima prostor za odvojivi rezervoar za vodu, kojeg vaš mali vatrogasac može dostaviti po željezničkim tračnicama. Mališan može otploviti do utovarne platforme, podići rampu i natovariti rezervoar napunjen vodom na brod te potom otploviti u pomoć u prostranstvo mora. Nakon gašenja može otploviti natrag u pristanište, odstraniti rezervoar za vodu i čekati sljedeću intervenciju.

Ovaj dodatak pomaže razviti fine motoričke sposobnosti, maštovitost te razumijevanje uzroka i posljedica.

Veličina proizvoda: 20cm x 22,5cm x 11,5cm

BigJigs sadrži mnoge dodatke, s kojima lako možete proširiti postojeću željezničku prugu ili cestu.

Morski vatrogasci se mogu kombinirati s drugim željezničkim prugama ili dodacima priznatih brendova kao što su Brio, Thomas & Friends, Ikea, itd.


Serija BigJigs odnosno BigJigs željeznica je jedan od najcjelovitijih željezničkih sustava, dostupnih na našem tržištu. Kompletan asortiman drvenih željezničkih proizvoda (uključujući tračnice, setove, vlakove, stolove, itd) je idealan za početnike, ali i one koji žele nadograditi svoje postojeće drvene željezničke pruge.

Primjereno za djecu od 3 godine nadalje.

BigJigs proizvodi su izrađeni od kvalitetnih i odgovorno odabranih materijala koji zadovoljavaju europske sigurnosne standarde.Upozorenje - Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni dijelovi. Opasnost od gušenja. Prije nego što igračku dadete djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.