Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Velika žuta dizalica

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Velika žuta dizalica je odličan dodatak za drveni željeznički program, koji će dječjoj igri dati jednu sasvim novu dimenziju. S ovom dizalicom možete teret vrlo jednostavno pretovariti iz vlaka na kamion i nazad.

Availability: Na skladištu

99,90 kn
99,90 kn

Opis

Detalji

Velika žuta dizalica - dodatak za drvene željezničke pruge

Velika drvene funkcionalna dizalica bi trebala biti središnja točka svake drvene željezničke pruge.

S djelotvornim magnetnim škripcom ova dizalica može podignuti teret te ga prenijeti i natovariti na kamion, na kojemu će teret potom nastaviti svoj put. Ovo je poučan i zabavan dodatak koji će igri vašeg mališana dodati beskonačno mnogo novih mogućnosti i scenarija za igru uloga.

Visina dizalice: 22cm

BigJigs uključuje još mnogo dodataka, s kojima možete produžiti postojeću željezničku prugu ili cestu.

Velika žuta dizalica je kompatibilna s drugim željezničkim prugama ili s dodacima renomiranih trgovačkih marki kao što su Brio, Thomas & Friends, Ikea itd.


Serija BigJigs odnosno BigJigs željeznica je jedan od najcjelovitijih željezničkih sustava, koji su dostupni na našem tržištu. Kompletan asortiman drvenih željezničkih proizvoda (uključujući tračnice, setove, vlakove, stolove, itd) je idealan za početnike, ali i one koji žele nadograditi svoje postojeće drvene željezničke pruge.

Primjereno za djecu stariju od 3 godine.

BigJigs proizvodi izrađeni su od kvalitetnih i odgovorno odabranih materijala koji zadovoljavaju europske sigurnosne standarde.

UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni dijelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku dadete djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.   UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni dijelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku dadete djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.  

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.