Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Mali vijadukt

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Mali vijadukt je idealan dodatak za vašu postojeću željezničku prugu, jer će sada mali strojovođa juriti čihu-hu do mile volje po vijaduktu ili ispod njega.

Availability: Nema na skladištu

84,90 kn

Opis

Detalji

Mali vijadukt za drvene željezničke pruge

Mali vijadukt je dodatak, koji omogućava proširenje i prilagođavanje već postojeće drvene željezničke pruge, a istovremeno pomaže u razvoju maštovitog svijeta malih strojovođa.

Vijadukt je sastavljen od 2 dijela!

Dužina vijadukta: 43,5cm

BigJigs uključuje još mnogo dodataka, s kojima možete proširiti postojeću željezničku prugu ili cestu.

Mali vijadukt je kompatibilan s drugim željezničkim prugama ili dodacima renomiranih trgovačkih marki kao što su Brio, Thomas & Friends, Ikea itd.

Serija BigJigs odnosno BigJigs željeznica je jedan od najcjelovitijih željezničkih sustava, koji su dostupni na našem tržištu. Kompletan asortiman drvenih željezničkih proizvoda (uključujući tračnice, setove, vlakove, stolove, itd) je idealan za početnike, ali i one koji žele nadograditi svoje postojeće drvene željezničke pruge.

Primjereno za djecu od 3 godine nadalje.

BigJigs proizvodi izrađeni su od kvalitetnih i odgovorno odabranih materijala koji zadovoljavaju europske sigurnosne standarde.Upozorenje - proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine UPOZORENJE:Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni dijelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku date djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.