Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Novo

Velika crvena električna lokomotiva

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Fantastična, velika i izuzetno snažna lokomotiva sa sjajnim crvenim kotačima i crnim obrubom će odvesti čitav niz vagona na vrh brda za tili čas!

Availability: Na skladištu

Only 1 left
179,90 kn
179,90 kn

Opis

Detalji

Velika električna lokomotiva za drvene željezničke pruge, trgovačke marke BRIO


Imamo ju!

Ognjeno rdečo ču-ču lokomotivo, s sijočimi kolesi in sijajno črno obrobo.Slednja bo težak tovor prepeljala vrh hriba navzgor in čezenj v hipu - takorekoč za "malo malico"! Potegne lahko kar 8 (ali več) do vrha napolnjenih vagonov.

Opremljena je tudi s številnimi funkcijami; prestavite stikalo za vklop, pritisnite rumeni gumb na sprednji strani lokomotive in že bo zarjovela v akcijo. Zaslišali boste žvižganje piščalke, drdranje motorja, dvojni sprednji žaromet pa bo osvetljeval leseno železniško progo.
Drugi gumb jo popelje z vzvratno prestavo, s katerim se vključi tudi opozarjajoč zvok, ki svari pred bližajočo se lokomotivo, vzvratno drdrajoč motor in utripajoča zadnja luč, ki opozarja morebitne nepazljive mimoidoče.
Tretji gumb v hipu ustavi motor, tudi ko le-ta poganja s polno paro naprej!

Lokomotivo poganjata 2 AAA baterijska vložka (nista priložena).


Oglejte si video posnetek:Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.