Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Sklopivi tricikl

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Tricikl, kojeg možete sa lakoćom uzeti na dopust, pospremiti u ormar ili u garažu. Fold 2 Go Trike je spreman na sve! Napravljen je od tvrde čelične konstrukcije i ima ograničeno kormilarenje što mu daje bolju stabilnost, a vama nije potrebno brinuti, da bih vaše dijete zbog naglog okretaja kormila moglo pasti na pod.

Availability: Na skladištu

79,90 €
79,90 €

Opis

Detalji

Imate maleni auto ili možda samo mali stan, a vaš mališan vrlo se rado vozi sa biciklom? Ako je tome tako, onda je sklopivi tricikl stvoren za vas, jer se jednostavno vrlo brzo sklopi, zauzima jako malo prostora, a možete ga i objesiti i na stijenu.

FOLD 2 GO® TRIKE - Radio Flyer

Tricikl, kojeg možete sa lakoćom uzeti na dopust, pospremiti u ormar ili u garažu.

Fold 2 Go Trike je spreman na sve! U koliko vaš mališan ne može bez svog bicikla i mora ono biti uvijek uz njega, onda je ova igračka stvorena za vas, jer ga možete vrlo jednostavno i sa minimalnim zauzetim prostorom spremiti u vaš auto, garažu, vrtnu kućicu ili čak u ormar. Pored svega, ga možete objesiti i na stijenu. A u koliko još vaš mališan nije biciklist na duge pruge, onda ćete ga moči i vrlo jednostavno nositi u rukama. Ovaj tricikl ima među zadnjim kotačima i vrlo priručno korpu u koju će vaš mališan moči pospremiti svoje prijatelje ili blago, kojeg je pronašao negdje na putu.

Napravljen je od tvrde čelične konstrukcije i ima ograničeno kormilarenje što mu daje bolju stabilnost, a vama nije potrebno brinuti, da bih vaše dijete zbog naglog okretaja kormila moglo pasti na pod.

Tricikl je primjeran za djecu od 1.5 pa sve do 3. godine starosti.

Specifikacije proizvoda:

Veličina proizvoda: 61cm x 38cm x 48cm

Veličina prednjeg kotača: 21,5cm x 5,7cm

Veličina zadnjih kotača: 16,5cm x 5cm

Težina: 9,9kg

Najveće dozvoljeno opterećenje: 17kg

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.