Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Pathfinder voz

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Pathfinder – praktična, udobna kolica, za prijevoz jednog ili dva djeteta, hrpe igračaka ili stvari, ili samo za zabavu na domaćem dvorištu.

Availability: Nema na skladištu

159,90 €

Opis

Detalji

PATHFINDER WAGON® - Radio Flyer

Zamislite si, da se naputite na plažu sa dvoje djece, mlađima od četiri godine.

Kao odgovoran roditelj, svakako ćete sa sobom uzeti hranu, piče, hrpu igračaka, odjeću, koja će djecu zaštititi pred vrućim suncem (ili zaštitne kreme), pelene, ili bilo koju drugu stvar, koja bih vam mogla trebati na putu – za svaki slučaj.

Sa Pathfinder kolicima možete prevažati jedno ili dvoje djece, a omogućava vam udobno i sigurno vožnju. Sigurno ćete ga obožavati!

Pathfinder su nova, plastična kolica, proizvođača Radio Flyer, koja imaju ugrađena dva sklopiva sjedala. Ova kolica izvanredno su praktična i nude ogromno udobnosti. Sa strane imaju ugrađena četiri držala za posude, limenke, flaše ili tetrapake sa sokom. Pored toga ima i jako dugo ručku za vučenje i super veliki dio za prijevoz i pospremanje raznih drugih stvari. Prostor za skladištenje će vašem djetetu omogućit, da sa sobom na put uzme hrpu najomiljenijih igračaka. Dugu ručku možete jako jednostavno pospremiti ispod kolica, što znači, da su primjerna tako za kuću, kao i za svaki stan. Kolica imaju i sigurnosne funkcije, kao što su pasovi na dječjim sjedalima i prednju osovinu oblikovanu tako, da se ne može prevrnuti između okretanja. Zanimljivi su i Dura-Tred kotači, koji omogućavaju sigurno i udobno vožnju.

Pathfinder kolica sadrže izdržljivost, udobnost i sigurnost, i mogu vam omogućiti beskonačno obiteljsku zabavu. Pathfinder je idealan za obitelji koje su u fazi naraštaja.

Specifikacije proizvoda:

Veličina proizvoda: 99cm x 48cm x 43cm

Veličina kotača: 21,5cm x 3,8cm Težina: 10,4kg

Najveće dozvoljeno opterećenje: 90kg

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.