Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Sovica Oka - zabavan i poučan sat

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Fantastična igračka u obliku dražesne sovice, pomoću koje vaši mališani neće naučiti samo prikazati vrijeme i koja je tako dražesna, da će zasigurno naći počasno mjesto na polici svake dnevne ili dječje sobe.

Availability: Nema na skladištu

35,90 €

Opis

Detalji

Zabavna a poučna Sovica, s kojom će vaši mališani naučiti prikazati vrijemeFantastična igračka u obliku dražesne sovice, koja će zasigurno naći počasno mjesto na polici svake dnevne ili dječje sobe i pomoću koje vaši mališani neće naučiti samo prikazati vrijeme.

Sovica na prednjoj strani ima sat s pomičnim kazaljkama, koji je odličan za igru "Koliko je sati" i uklonjivim brojkama *, pomoću kojih će mališani moći naučiti brojčani/vremenski redoslijed, a na drugoj strani se nalazi ploča, po kojoj možete pisati kredom.

Sovici možete i okrenuti oči, koje će mališanima jasnije prikazati koncept dana i noći.

Sovicu možete staviti na policu ili je objesiti na zid. Opremljena je kredom i spužvicom za brisanje i iznenađujuće je visoka, jer u visinu mjeri čak 39cm!

Janod igračke oblikovane su u Francuskoj, a njihova izrada je izuzetno kvalitetna, zbog čega su njihove igračke izdržljive i dugo postojane.

*Savjet: Uklonjive brojke omogućuju vam, da brojke međusobno pomiješate i na taj način dijete naučite "pročitati" vrijeme, koje pokazuje sat (brojke možete rasporediti u suprotnom redoslijedu ili ih neobavezno pomiješajte). Uklonjive brojke su u šarenim bojama, koje sat požive, a istovremeno mlađa djeca mogu učiti prepoznavati boje.

 • veličina sovice: 39cm x 32cm x 6,5cm
 • primjereno od 3 godine nadalje

 • Recenzije

  Napišite vlastitu recenziju

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  oznake proizvoda

  oznake proizvoda

  Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.