Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

BodyMagnet - Magnetno tijelo

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Fantastičan set s magnetnim dijelovima tijela, pomoću kojih će djeca naučiti sve o ljudskom tijelu, mišićnim strukturama, unutarnjim organima i skeletu. Povrh toga sve to će upoznati ne samo u jednom, nego u osam jezika!

Availability: Na skladištu

Only 1 left
37,90 €
37,90 €

Opis

Detalji

Magnetna ploča za učenje dijelova tijelaZašto ne bi vaša djeca u igri naučila i ponešto o ljudskom tijelu? Sada mogu, i to s fantastičnim magnetnim setom francuskog proizvođača Janod!

Interaktivni set sadrži osnovnu magnetnu ploču, koju možete objesiti na primjereno mjesto, 18 kartica s različitim strukturama tijela, 76 magnetnih komada s dijelovima tijela i štap.

Na svakoj kartici dijelovi tijela zapisani su u čak devet različitih jezika, što znači, da ih može koristiti gotovo svatko, a istovremeno naučiti nove riječi u drugim jezicima. Na taj će način djeca vrlo brzo naučiti nabrojati dijelove tijela na engleskom, njemačkom, nizozemskom, španjolskom, talijanskom, portugalskom, danskom.

Sastavljanje mišićnog sustava, skeleta, organa ili osnovnog prikaza čovjeka još nikad nije bilo tako zabavno! Naravno nije potrebno, da je uvijek sve savršeno i uredno, zato si dajte oduška i izradite sasvim svoju, ludu i "otkačenu" sliku, sastavljenu od potpuno različitih dijelova tijela.

Naravno igra nikad nije tako zabavna, kad se igrate sami, kao kad se igrate s prijateljima!
Zato pozovite prijatelje u posjetu i pomoću štapa im pomognite, da i sami nauče dijelove tijela i da naprave svoje, prema trenutnoj inspiraciji stvorene kreature.

Pomoću Janodovog magnetskog tijela mogućnosti su beskonačne!

96 dijelni set sadrži:
 • osnovnu magnetnu ploču
 • 18 kartica s različitim strukturama tijela u osam jezika
 • 76 magnetnih dijelova tijela
 • drveni štap

 • veličina osnovne ploče: 26cm x 41,5cm x 0,5cm

 • preporučeno za djecu od 7 godina nadalje

  Upozorenje - Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 7 godina!

  UPOZORENJE:Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 7 godina. Sitni djelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku date djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.

 • Recenzije

  Napišite vlastitu recenziju

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  oznake proizvoda

  oznake proizvoda

  Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.