Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

BigJigs, Stanica za vodu i mlijeko

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Izuzetan dodatak s kojim će vaši mališani opskrbiti čitavo stanovništvo kao i sve životinje na udaljenim pašnjacima s najosnovnijim životnim tekućinama.

Availability: Nema na skladištu

15,90 €

Opis

Detalji

Stanica za vodu i mlijeko - dodatak za drvene željezničke pruge

Stanica za vodu i mlijeko s najosnovnijim životnim tekućinama.

Razvozite cisterne s vodom i mlijekom na najvažnije i udaljene destinacije, nakon što ste ih najprije pažljivo i točno napunili, te opskrbite čitavo stanovništvo s najvažnijim životnim tekućinama.

Svaki dan i svaki put na drugačiji način vaši mališani će uživati u igri uloga i istovremeno povezivati maštoviti svijet sa stvarnim.

Ovaj dodatak pomaže razviti fine motoričke sposobnosti, maštovitost i razumijevanje uzroka i posljedica.

Veličina proizvoda (d x š x v): 16cm x 11cm x 10,5cm

BigJigs sadrži mnoge dodatke, s kojima lako možete proširiti postojeću željezničku prugu ili cestu.

Stanica za vodu i mlijeko se može kombinirati s drugim željezničkim prugama ili dodacima priznatih brendova kao što su Brio, Thomas & Friends, Ikea, itd.


Serija BigJigs odnosno BigJigs željeznica je jedan od najcjelovitijih željezničkih sustava, dostupnih na našem tržištu. Kompletan asortiman drvenih željezničkih proizvoda (uključujući tračnice, setove, vlakove, stolove, itd) je idealan za početnike, ali i one koji žele nadograditi svoje postojeće drvene željezničke pruge.

Primjereno za djecu od 3 godine nadalje.

BigJigs proizvodi su izrađeni od kvalitetnih i odgovorno odabranih materijala koji zadovoljavaju europske sigurnosne standarde.UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni dijelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku dadete djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.