Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Set uvinutih i ravnih tračnica

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Kada dođe vrijeme za širenje postojeće željezničke pruge, uvijek je dobro imati pri ruci puno raznoraznih tračnica. Opsežan set sadrži puno ravnih i uvinutih tračnica, s kojima ćete moći proširiti vašu postojeću drvenu željezničku prugu, koliko će vam mašta dopuštati!

Availability: Nema na skladištu

24,90 €

Opis

Detalji

Set s kojim ćete bez problema nadograditi postojeću drvenu željezničku pruguKada dođe vrijeme za širenje postojeće željezničke pruge, uvijek je dobro imati pri ruci puno raznoraznih tračnica.

Opsežan set sadrži puno ravnih i uvinutih tračnica, s kojima ćete moći proširiti vašu postojeću drvenu željezničku prugu, koliko će vam mašta dopuštati!

U setu ćete pronaći čak 24 dijela drvene željezničke pruge i to:

 • 1x mini tračnica - muški priključak
 • 1x mini tračnica - ženski priključak
 • 1x mini tračnica - muško-ženski priključak
 • 4x duge uvinute tračnice
 • 4x kratke uvinute tračnice
 • 4x kratke ravne tračnice
 • 4x srednje ravne tračnice
 • 4x duge ravne tračnice A BigJigs ima u ponudi još puno dodataka, s kojima možete proširiti postojeću željezničku prugu ili cestu.

  Set uvinutih i ravnih tračnica kompatibilan je i s drugim željezničkim prugama ili dodacima priznatih brandova, kao što su Brio, Thomas & Friends, Ikea i sl.

  Serija BigJigs Rail odn. BigJigs željeznica jedan je od najsavršenijih željezničkih sustava, koji su dostupni na našem tržištu. Opsežna paleta drvenih željezničkih proizvoda (uključujući tračnice, setove, vlakiće, stolove i sl.) idealan je izbor za potpune početnike ili one, koji žele nadograditi svoje postojeće drvene željezničke pruge.

  BigJigs proizvodi napravljeni su od visokokvalitetnih te odgovorno izabranih materijala, koji su u skladu s Europskim sigurnosnim standardom.

  Upozorenje - Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine!

  UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni djelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku date djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.
 • Recenzije

  Napišite vlastitu recenziju

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  oznake proizvoda

  oznake proizvoda

  Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.