Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Prijenosna garaža

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Fantastična prijenosna i sklopiva drvena garaža, izrađena je od punog drveta, s benzinskom crpkom i dva drvena automobila.

Availability: Nema na skladištu

274,90 kn

Opis

Detalji

Fantastična prijenosna i sklopiva garaža za automobile


Mala garaža u obliku kofera. Prijenosna sklopiva garaža poznatog i priznatog proizvođača Vilac, idealna je igračka za svakog malog mehaničara. Sigurno si baš to vaš mališan želi – da svoje automobile može parkirati bilo gdje, napuniti gorivom, a povrh svega popraviti te odnijeti bilo gdje u samo jednoj kutiji.

Proizvođač drvenih igračaka Vilac, koji ima 80-godišnju tradiciju proizvodnje drvenih igračaka, dobro zna zašto je ova prijenosna garaža toliko atraktivna. U kompletu s ovom sklopivom garažom za automobile, izrađenom od punog drveta, osim svih naprava za uspješno i zabavno igranje, dolaze još i dva automobila. Slatku drvenu garažu veličine 22 cm x 30cm x 18cm je vrlo lako očistiti, što će u djetetu poticati pozitivnu karakteristiku – naviku čišćenja!

Automobili nikada neće ostati bez svoje garaže, a što je najbolje od svega – vaše dijete će ih uvijek moći nositi posvuda sa sobom.

Pojedinosti:
 • veličina sklopljene garaže (d x š x v): cca. 22cm x 30cm x 18cm
 • veličina rastavljene garaže (d x š x v): cca. 22cm x 60cm x 18cm
 • Prikladno za djecu od 3. godine nadalje..
 • Recenzije

  Napišite vlastitu recenziju

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  oznake proizvoda

  oznake proizvoda

  Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.