Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Povrat proizvoda i jamstvo

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa i popunjenog dokumenta za vraćanje proizvoda. Povrat novca u iznosu vrijednosti proizvoda izvršit ćemo u roku 15 dana od primitka proizvoda na vaš TRR račun. Sve pošiljke poslane na naš teret, kao i pošiljke sa otkupninom ne primamo.

Rokovi unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca:

15 radnih dana od primitka proizvoda za koji pri preuzimanju utvrdite da ne odgovara vašim očekivanjima prema izvršenoj promidžbi.

 

Postupak vraćanja proizvoda

Proizvodi koje vraćate jer ste pri preuzimanju zaključili da ne zadovoljavaju vaša očekivanja pri povratu moraju biti potpuno neoštećeni i u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži. Kupac ima pravo raskinuti ugovor o kupnji proizvoda u roku 15 dana od primitka proizvoda uz uvjet da proizvod nije bio korišten, te da je isti zapakiran u originalno pakiranje sa svim dijelovima i dokumentacijom. Kupac mora trgovcu dostaviti pisanu obavijest o raskidu ugovora u roku  15 dana od primitka proizvoda. Proizvod se mora u roku 15 dana vratiti na našu adresu i to: uredno zapakiran sa svim dijelovima i dokumentacijom u originalnom  pakiranju kao što ste ga i primili. Proizvod ne smije biti korišten ili oštećen. Prilikom povrata obavezno pošaljite i popunjeni obrazac (za njega se obratite putem e-pošte: info@pchelica.com kojim zahtijevate povrat uplaćenog iznosa umanjen za poštarinu. Kako bi vam  mogli u što kraćem roku izvršiti povrat novaca, u dopisu obavezno upišite vaš TRR/IBAN broj. U slučaju povrata proizvoda ili slanja na servis zbog nekog nedostatka, proizvod mora biti čist i uz njega priložen opisani nedostatak, odnosno razlog vraćanja ili reklamiranja. Kupac je dužan obratiti nam se pismenim putem u radnim danima, odnosno od ponedeljka do petka.

Chebeltza, Petra Rebek s.p

Zg. Gameljne 48f

1211 Ljubljana Šmartno, Slovenija

 

Jamstvo

Proizvodi za koje dajemo jamstvo u skladu sa zakonom i jamstvom određenim od strane proizvođača imaju jamstveni list na kojem je označena dužina jamstvenog roka i uvjeti pod kojima se jamstvo priznaje. Jamstveni list se dostavlja s računom i uputama za uporabu. U pravilu, garancija nije važeća za potrošni materijal. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun. Oštećenja i promjene na proizvodima koja su posljedica nepravilnog korištenja, nepostupanja u skladu s uputama za upotrebu, te u skladu s uvjetima  jamstvenog lista, nisu pokrivena jamstvom. Ukoliko dođe do kvara proizvoda ili ga želite zamijeniti za drugi, možete ga vratiti  na našu adresu. Proizvod  šaljete na svoj trošak. Nakon servisa ili zamjene, popravljeni ili novi proizvod poslat ćemo na vašu kućnu adresu, na naš trošak.

 

Jamstvo nije važeće u sljedećim slučajevima:

Štete nastale: zlouporabom proizvoda, nepravilnim rukovanjem, mehaničkim oštećenjima i propustima u slučaju više sile (strujni udar, munja...) ; kvar prouzročen od strane osobe koja nije izvorno ovlaštena za popravak artikla/proizvoda, kvar proizvoda prouzročen korištenjem drugih elemenata koji ne pripadaju originalnim elementima u sklopu proizvoda, kvar proizvoda prouzročen povezivanjem istog na neodgovarajuću vrstu i jačinu strujnog napona, kvar ili oštećenje proizvoda prouzročen nepoštivanjem uputa o pravilnom rukovanju.

 

Odustajanje od narudžbe

U slučaju odustajanja od narudžbe obratite nam se putem:

  • Telefona na broj : 00386 59 044 766 ili 00386 40 885 905
  • E-pošte: info@pchelica.com