Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Magnetna karta svijeta

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Fantastična magnetna karta svijeta, pomoću koje će djeca usavršiti svoje znanje geografije.

Availability: Nema na skladištu

50,00 €

Opis

Detalji

Magnetna karta svijeta, pomoću koje će djeca usavršiti svoje znanje geografije

Izvanredna i izuzetno velika karta sastavljena je od 92 magnetnih dijelova, koji su složeni na drvenoj magnetnoj ploči i tvore kartu svijeta. Svaki dio predstavlja državu ili pokrajinu i uklapa se u polje s odgovarajućim imenom na ploči.

Proizvod je naravno jedan od naših favorita, jer djetetu ne nudi samo zabavu, nego je i idealno pomagalo za učenje, a ujedno izgleda odlično na zidu dječje sobe. Možda vas i inspirira za nekakvo fantazijsko putovanje.

Mnogi roditelji prilikom potrage za zanimljivom igračkom za svoje dijete pokušavaju pronaći neku od koje će dijete imati nešto više koristi, osim same igre. Tako su često vrlo tražene razne edukativne igračke, a u našoj trgovini možete pronaći upravo razne igračke s razvijenim edukativnim karakterom.

Naravno, edukativne igračke se razlikuju prema dobi djeteta i potrebno je odabrati one koje su prikladne. Veliki izbor može se pronaći za djecu predškolske i školske dobi. Iako će kasnije u školi naučiti mnogo toga, mnoga djeca već i ranije pokažu zanimanje za određene stvari pa će im se svakako svidjeti one igračke uz koje će moći nešto više naučiti. Mnogu djecu svijet i države jako zanimaju i upravo za njih se u našoj ponudi nalazi magnetna karta svijeta.

 • 92 dijela
 • magnetna
 • kvalitetna
 • izdržljiva
 • edukativna

Zanimljiva i poučna igračka za djecu

Upravo magnetna karta svijeta će biti idealan poklon onoj djeci koji žele nešto atraktivno, a ujedno i edukativno. Ona koju mi imamo u ponudi lako se može postaviti na zid i djeca će pred sobom imati pogled na sve države svijeta. Sastoji se od 92 dijela od kojih svaki predstavlja jednu državu svijeta. Svaki od tih dijelova je magnetiziran te se vrlo jednostavno postavlja na ploču koja predstavlja cijeli svijet.

Ono po čemu je ova karta djeci izrazito zanimljiva je njezin dizajn. Naime, svaki od tih dijelova je posebno dizajniran te su na njemu prikazani neki najzanimljiviji detalji po kojima se određena država može prepoznati. Primjerice, na dijelu koji predstavlja Rusiju ćete vidjeti poznate ruske plesače, detalj s Crvenog trga i sl. Na dijelu koji predstavlja Kanadu vidjet ćete detalj hokeja, poznatog CN Towera, itd. Uz same zanimljive sličice, bit će prikazani i najpoznatiji gradovi u svakoj državi.

 • odličan dizajn
 • edukativan poklon
 • detajli iz svijeta u sličicama

Slagalice djecu potiče na učenje

Mnogu djecu će upravo ovakva karta svijeta potaknuti na daljnje istraživanje i učenje. Na dijelovima karte će vidjeti sve države i razne zanimljivosti, a upravo neke od tih sličica će ih potaknuti da sami potraže dodatne informacije o toj državi u nekoj knjizi, na Internetu i sl.

No, ne treba zanemariti i učinak sastavljene magnetne karte svijete. Dijelovi se vrlo jednostavno mogu stavljati na ploču i zbog magnetnog učinka se lako mogu pomicati i postavljati gdje je potrebno. A jednom kada se sastavi, zbog svog prekrasnog dizajna, zasigurno će svaki pogled na nju izazvati osmijeh na licu vašeg djeteta i bilo koga tko ju prvi put ugleda.

 • opcija stavljanja na ploču
 • uzimanje dijelova iz ploče
 • pomicanje dijelova tamo-ovamo

Dimenzije i jezik ove dječje igračke

Magnetna karta svijeta je nešto većih dimenzija pa pripazite na taj detalj ako ju planirate postaviti na zid. Njezine dimenzije su 77 cm x 46 cm i jednom kada ju postavite na zid, dijete će vrlo jednostavno moći pomicati njezine magnetne dijelove. 

Isto tako, imajte na umu i da su svi nazivi na engleskom jeziku. Ako vaše dijete ne zna engleski jezik, na ovaj način će usput moći naučiti i kako se koja država zove na engleskom, što je još jedan dodatan plus.

Stoga, ako vaše dijete voli istraživati stvari vezane u svijet, države ili gradove, magnetna karta svijeta je definitivno jedan od boljih poklona kojim ga možete obradovati. Jednostavnost pomicanja dijelova, prekrasno oslikani dijelovi i cjelokupna atraktivnost će svako dijete oboriti s nogu.

 • Karta na engleskom jeziku
 • Primjerena za djecu od 6 godina nadalje.
 • veličina proizvoda (d x š x g): 77cm x 46cm x 1cm

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.