Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Hubelino kocke - 60-djelni komplet u bojama

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Što kažete na kocke, iz kojih možete sami sastaviti stazu za kuglice/pikule?


Hubelino kocke, su kocke kompatibilne s Lego® DUPLO® i kod djeteta potiču kreativnost, osjećaj za prostor te analitičko i logičko razmišljanje, povrh svega ne štete ljudima ni okolišu, jer su posebnom tehnikom obojane jestivim bojama.

Availability: Na skladištu

24,99 €
24,99 €

Opis

Detalji

Hubelino kocke - 60-djelni komplet

Udahnite život vašim Lego® DUPLO® kockama!

Zasigurno se i u vašem ormaru s igračkama nalazi koja velika kutija puna Lego® DUPLO® kocki. To je najvjerojatnije jedna od najčešće korištenih igračaka kod većine djece. Unatoč tome, gradnja uvijek istih konstrukcija s vremenom djeci dosadi. Kod chebeltze imamo rješenje – HUBELINO kocke.

Kocke Hubelino omogućuju slaganje kocki u više ili manje savijene tobogane odn. staze za kuglice i pikule, a za osnovu odn. temelje možete koristiti vaše Lego® DUPLO® kocke.

Slaganje Hubelino staza za pikule zahtjeva puno kreativnosti, zato dijete kod sastavljanja razvija osjećaj za prostor, a istovremeno ga potiče na logično razmišljanje, planiranje, prilagodbu te promatranje sasvim jednostavnih fizikalnih zakonitosti. Sastavljanje je poticaj za samostalno analitičko razmišljanje, koje uz misaone procese potiče i fizičku akciju odnosno finu motoriku, koja je potrebna za sastavljanje kocki. Upravo zato proizvođač opisuje kocke Hubelino sloganom »Gradi glavom!«

Hubelino kocke su precizno izrađene kocke iz visoko kvalitetne ABS plastike, usporedive sa kvalitetom Lego® kocki, a povrh svega su 100% kompatibilne s Lego® DUPLO® kockama te svim preostalim kockama takve vrste na tržištu.

Dotične kocke također ne štete ljudima ni okolišu, jer su, pomoću potpuno nove metode, bojane jestivim bojama. 60-djelni komplet Hubelino kocki sadrži:

 • 31x kocki 2x2
 • 10x kocki 3x2
 • 16x kocki 4x2
 • 2x kocke 6x2
 • 1x kocka 1x2
 •  

  Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni djelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku date djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.

  Recenzije

  Napišite vlastitu recenziju

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  oznake proizvoda

  oznake proizvoda

  Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.