Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Željezničko raskršće sa signalnom kućicom

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Želite sigurno razvrstati svoje vlakiće? Pomoću signalne kućice, koja stoji visoko iznad tračnica i usmjerava te razvrstava željeznički promet, možete s lakoćom!

Availability: Nema na skladištu

201,90 kn

Opis

Detalji

Željezničko raskršće sa signalnom kućicom - dodaci za drvene vlakićeŽelite sigurno razvrstati svoje vlakiće? Otpremiti svakog u svojem smjeru kao na Glavnom kolodvoru? Onda vam treba željezničko raskršće sa željezničkim prijelazom i signalnom kućicom, u kojoj se izvodi nadzor prometa.

Željezničko raskršće sa signalnom kućicom pomaže djetetu pri dobivanju osjećaja za red u prometu. Signalna kućica u kojoj se donose sve važne odluke o razvrstavanju i otpremi vlakova, postavljena je visoko iznad tračnica, da načelnik postaje i prometnici imaju dobar pregled. Uz kućicu, koja se podiže iznad raskršća, je i željeznički prijelaz, znači možete odlično kombinirati različite vrste prometa - cestovni i željeznički! Da bi prijelaz bio siguran, brinu rampe, koje možete ručno podići.

Proizvod se sastoji od željezničkog raskršća sa signalnom kućicom te dvije cestovne rampe, za lakši prijelaz željezničkih tračnica automobilom.

Željezničko raskršće sa signalnom kućicom kompatibilno je s drugim proizvodima BigJigs, zato ga možete uključiti u vašu postojeću željezničku prugu.

 • Veličina raskršća: 33cm x 17cm x 17cm

  BigJigs ima u ponudi još puno dodataka, s kojima možete proširiti postojeću željezničku prugu ili cestu.

  Željezničko raskršće sa signalnom kućicom možete spojiti i s drugim željezničkim prugama ili dodacima priznatih brandova, kao što su Brio, Thomas & Friends, Ikea i sl.

  Serija BigJigs Rail odn. BigJigs željeznica jedan je od najsavršenijih željezničkih sustava, koji su dostupni na našem tržištu. Cjelovita paleta drvenih željezničkih proizvoda (uključujući tračnice, setove, vlakiće, stolove i sl.) idealan je izbor za potpune početnike ili one, koji žele nadograditi svoje postojeće drvene željezničke pruge.

  Primjereno za djecu od 3 godine nadalje.

  BigJigs proizvodi napravljeni su od visokokvalitetnih te odgovorno izabranih materijala, koji su u skladu s Europskim sigurnosnim standardom.
 • Recenzije

  Napišite vlastitu recenziju

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  oznake proizvoda

  oznake proizvoda

  Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.