Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

BigJigs, Veliki vijadukt

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Oko 70 centimetara dugačak vijadukt će apsolutno očarati vašeg mališana, koji će zveketati sa svojim vlakićima s jedne strane na drugu.

Availability: Nema na skladištu

114,90 kn

Opis

Detalji

Veliki drveni vijadukt – dodatak za drvene željezničke pruge

Izvanredan i zaista dugačak vijadukt će male putnike željezničkog prometa povesti u času.

Ovaj željeznički vijadukt će sa svojih sedam lukova očarati vašeg mališana, koji će zveketati sa svojim vlakićima s jedne strane na drugu.

Vijadukt je sastavljen iz tri komada, što vam omogućuje da ga postavite u cijelosti ili da po želji napravite manji vijadukt, od samo tri luka.

Dužina vijadukta: 70cm

BigJigs uključuje još mnogo dodataka, s kojima možete produžiti postojeću željezničku prugu ili cestu.

Veliki drveni vijadukt je kompatibilan s drugim željezničkim prugama ili s dodacima renomiranih trgovačkih marki kao što su Brio, Thomas & Friends, Ikea itd.


Serija BigJigs odnosno BigJigs željeznica je jedan od najcjelovitijih željezničkih sustava, koji su dostupni na našem tržištu. Kompletan asortiman drvenih željezničkih proizvoda (uključujući tračnice, setove, vlakove, stolove, itd) je idealan za početnike, ali i one koji žele nadograditi svoje postojeće drvene željezničke pruge.

Primjereno za djecu stariju od 3 godine.

BigJigs proizvodi izrađeni su od kvalitetnih i odgovorno odabranih materijala koji zadovoljavaju europske sigurnosne standarde.

UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni dijelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku dadete djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.   UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni dijelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku dadete djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.  

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.