Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Vlak svjetskih znamenitosti

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Vlak svjetskih znamenitosti djecu će očarati zgradama, koje predstavljaju svijet u malom. Tako vlak vozi pored londonskog Big Bena, opere u Sidneyju i također pored egipatskih piramida.

Availability: Nema na skladištu

564,90 kn

Opis

Detalji

Drvena željeznička pruga, koja će vas odvesti na razgledavanje svjetskih znamenitosti.Vlakom posjetite London, New York, toranj u Pisi, Pariz, Sidney i Egipt, jer igra s vlakićima može istovremeno biti i zabavno učenje o različitim kulturama.

Upoznavanje različitih zemalja i njihovih najpoznatijih zgrada može biti sasvim jednostavno!

Vlak svjetskih znamenitosti djecu će očarati zgradama, koje predstavljaju svijet u malom. Komplet se sastoji od lokomotive živahnih boja i dva vagona, a priloženi su i automobili, figure ljudi i naravno zgrade. Tako vlak vozi pored londonskog Big Bena, opere u Sidneyju i također pored egipatskih piramida.

Set se sastoji od 78 dijelova i uključuje:
 • 10 svjetskih znamenitosti
 • 30 komada drvene željezničke pruge
 • 1 drveni vlakić - lokomotiva i dva vagona
 • 3 vozila
 • 5 čovječuljaka
 • 5 drveta

 • Dimenzije pruge su: 105cm x 68cm

  BigJigs ima u ponudi još puno dodataka, s kojima možete proširiti postojeću željezničku prugu ili cestu.

  Vlak svjetskih znamenitosti možete spojiti i s drugim željezničkim prugama ili dodacima priznatih brandova, kao što su Brio, Thomas & Friends, Ikea i sl.

  Serija BigJigs Rail odn. BigJigs željeznica jedan je od najsavršenijih željezničkih sustava, koji su dostupni na našem tržištu. Cjelovita paleta drvenih željezničkih proizvoda (uključujući tračnice, setove, vlakiće, stolove i sl.) idealan je izbor za potpune početnike ili one, koji žele nadograditi svoje postojeće drvene željezničke pruge.

  Primjereno za djecu od 3 godine nadalje.

  BigJigs proizvodi napravljeni su od visokokvalitetnih te odgovorno izabranih materijala, koji su u skladu s Europskim sigurnosnim standardom.
 • Recenzije

  Napišite vlastitu recenziju

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  oznake proizvoda

  oznake proizvoda

  Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.