Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Družabna igra, Catan Vzpon Inkov

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Vznemirljiva igra Inkovskih prebivalcev, ki temelji na igri Naseljencev otoka Catan. Med trgovanjem, razvojem in gradnjo se vednomer najde priložnost za dobro strategijo. Doživite vzpon Inkov!

Availability: Na skladištu

39,90 kn
39,90 kn

Opis

Detalji

Catan, Vzpon Inkov - Zabavna strateška družabna igra male in velike (samostojna igra)


Velika svetovna uspešnica z miljoni navdušenih igralcev, ki kot za stavo trgujejo in gradijo. Fantastična strateška družabna igra Klausa in Benjamina Tauberja.

Postani vladar Andov!
Naselja in mesta stojijo na južnoameriških visokih planotah. Pri menjavi blaga, kot so ribe, koka in perje igralci ustvarjajo dobiček. Gradijo razvejano cestno omrežje in razvijajo bojno moč. Le tako namreč lahko popeljejo svoja plemena do uspeha. Toda prva naselja bo kmalu prerastla goščava, sovražna plemena pa bodo zgradila svoja naselja in utrdbe.

Jih lahko s hitrim razvojem ljudstev zaustavite?

Priljubljeni elementi iz igre Catan so v tej novi samostojni igri vsebinsko nadgrajeni. Nove možnosti, da prevzamete prostore nasprotnika, zahteva nenehno spreminjanje igralne strategije.

Doživite vzpon Inkov!

Igra je leta 1995 prejela naziv »Igra leta« v Nemčiji, 1996 v ZDA in 1999 na Nizozemskem. Prav tako je leta 1995 prejela nagrado »Zlato pero« in 1. mesto za »Nemško nagrado leta«. Leta 2000 pa je prejela laskavi naziv »Igra stoletja«

Igra vsebuje odlično napisana in preprosto razložena navodila z imenitno a razumljivo grafiko.

Ena igra traja približno 90min in je primerna za 3 do 4 igralce, starejše od 12. let.


Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.