Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Društvena igra, Čovječe ne ljuti se za 2, 3 ili 4 igrača

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Klasična i vrlo maštovita te lijepo izrađena drvena igra Čovječe ne ljuti se s podesivom osnovnom pločom, za 2, 3 ili 4 igrača.

Availability: Na skladištu

24,90 €
24,90 €

Opis

Detalji

Kako djeca rastu, tako im se mijenja i interes za određene igračke. Dok su skroz mali, vole razne didaktičke igračke, slagalice i slično. No, kako sve više rastu, sve više će im se sviđati razne igre koje traže određenu razinu interakcije s drugima. Upravo zato su društvene igre ono što ih sve više privlači.

Naravno, problem kod neke djece je i njihov stav, odnosno želja za pobjedom i ljutnja kod neuspjeha. Baš zato će im društvene igre pomoći da se nauče truditi kako bi uz pomoć znanja i strategije pobijedili, ali i kako bi lakše prihvatili poraz. A zasigurno jedna od najpoznatijih društvenih igara svih vremena je igra Čovječe ne ljuti se.

Društvena igra koje se svi rado sjećaju

Igra Čovječe ne ljuti se je univerzalna igra koje se mnogi s nostalgijom sjećaju. To je jedna od onih igara koja se može vrlo brzo naučiti te za koju nije potrebno puno dodataka. Igra Čovječe ne ljuti se sastoji se od igraće ploče, figurica koje se pomiču po ploči i kockice za bacanje. I to je sve što vam je potrebno za ovu igru.

Igrati je mogu dva do četiri igrača te je prikladna za djecu od četiri i više godina.

Pravila ove igre su vrlo jednostavna

Osim vrlo jednostavnih rekvizita za igranje, igra Čovječe ne ljuti ima i jednostavna pravila koja djeca vrlo lako mogu usvojiti. Svaki igrač odabere svoje četiri figurice i cilj igre je bacajući kockicu, koja određuje broj polja za pomicanje, svoje figurice dovesti do njihove "kućice". No, da ne bi sve bilo tako jednostavno, postoje i još neka pravila koja treba poštovati.

Kada igrač dođe na polje na kojem se nalazi figurica drugog igrača, taj drugi igrač mora tu svoju figuricu vratiti na početnu poziciju. Figurice koje su u "kućici" su zaštićene te im druge figurice više ne mogu ništa. A upravo zbog tog vraćanja figurica na početnu poziciju je igra i dobila svoj naziv jer to kod nekih igrača može uzrokovati ljutnju.

Različite varijante setova ove društvene igre

Iako je igra Čovječe ne ljuti se univerzalna, odnosno postoje univerzalna pravila kojih se treba pridržavati, to nije spriječilo proizvođače da ponude različite varijante ove igre. A ono u čemu se one razlikuju su dizajn ploče, figurica i kockice. Tako se možete odlučiti za klasičnu varijantu, s jednostavnim dizajnom svih elemenata. Oni koji više vole nešto drugačije, uvijek mogu potražiti varijante u kojem su klasične figurice zamijenjene nekim likovima, kod kojih je ploča drugačije oslikana i sl.

Isto tako, možete birati i između manjih, putnih setova i nešto većih, stolnih setova. Igra Čovječe ne ljuti se je odlična za skratiti vrijeme na putovanjima pa možete odabrati nešto manji set koji ćete jednostavno koristiti u takvim prilikama. Planirate li je samo igrati kod kuće, možete se odlučiti za klasični set prikladan za igranje na stolu.

Igra Čovječe ne ljuti je svojevrsni fenomen među drušvenim igrama. Ako niste upoznati s njom, svakako nabavite neki od dostupnih setova i provjerite zašto je toliko popularna. A ako ste već upoznati s njom, možda je sada vrijeme da nabavite neki novi set i ponovo uživate u toj prekrasnoj igri.

  • igra je namijenjena za djecu od 4 godine nadalje
  • igra je prikladna za igru 2, 3 ili 4 igračaProizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine! UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni dijelovi. Opasnost od gušenja. Prije nego što igračku dadete djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.