Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Društvena igra, Quoridor Kid

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Quoridor Kid je dječja verzija logičke igre Quoridor, s igraćom pločom živih boja i s figuricama u obliku slatkih miševa.

Availability: Na skladištu

Only 1 left
229,90 kn
229,90 kn

Opis

Detalji

Quoridor Kid je dječja verzija logičke igre Quoridor, koja ima igraču ploču živih boja te figurice koje imaju oblik slatkih miševa. Miševi moraju proći kroz pravi labirint kako bi dospjeli na drugu stranu igraće ploče, gdje ih čeka komad sira. A za komad sira se valja potruditi i dokazati da su miševi iz igre lukaviji, domišljatiji i inteligentniji od laboratorijskih miševa. U jurnjavi za nagradom, miševi si utiru put kroz nepredvidljivi labirint, istovremeno pokušavajući pomoću ograda blokirati put protivniku.

Miš koji započne igru nastoji prijeći preko igraće ploče na drugu stranu. Onaj tko je na redu za igru može birati: hoće li pomaknuti figuru za jedno polje ili će postaviti ogradu i tako protivniku prepriječiti napredovanje u željenom smjeru. Ali budite na oprezu – svaki natjecatelj ima iste namjere i potpuno jednake mogućnosti.

Protivnik će vas pokušati usmjeriti u slijepu ulicu, gdje ćete se morati okretati. Na svom putu figure se mogu susresti - a ako su miševi dovoljno spretni u slučaju susretanja, dovoljno je samo preskočiti protivnikovu figuru.

Quoridor Kid je logička društvene igra, koja oduševiti najmlađe upravo zbog potrebe da se logički razmišlja i planira!

 • Igra za 2 ili 4 igrača.
 • Trajanje: 10 - 20 minuta.
 • Recenzije

  Napišite vlastitu recenziju

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  oznake proizvoda

  oznake proizvoda

  Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.