Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Hubelino kocke - Komplet od 105 dijelova

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Što kažete na kocke od kojih možete sami sastaviti stazu za kuglice/pikule?


Hubelino kocke su kocke kompatibilne s Lego® DUPLO® i kod djeteta potiču kreativnost, osjećaj za prostor te analitičko i logičko razmišljanje, a povrh svega ne štete ljudima ni okolišu jer su posebnom tehnikom obojane jestivim bojama.

Availability: Nema na skladištu

229,90 kn

Opis

Detalji

Hubelino kocke - Komplet od 105 dijelova

Udahnite život vašim Lego® DUPLO® kockama!

Zasigurno se i u vašem ormaru s igračkama nalazi pokoja velika kutija puna Lego® DUPLO® kocki. To je najvjerojatnije jedna od najčešće korištenih igračaka kod većine djece. Unatoč tome, gradnja uvijek istih konstrukcija djeci s vremenom dosadi. Kod Pchelice imamo rješenje – HUBELINO kocke.

Kocke Hubelino omogućuju slaganje kocki u više ili manje savijene tobogane, tj. staze za kuglice i pikule, a za osnovu, odnosno temelje možete koristiti vaše Lego® DUPLO® kocke

Slaganje Hubelino staza za pikule zahtijeva puno kreativnosti, zato dijete kod sastavljanja razvija osjećaj za prostor, a istovremeno ga potiče na logično razmišljanje, planiranje, prilagodbu te promatranje sasvim jednostavnih fizikalnih zakonitosti. Sastavljanje je poticaj za samostalno analitičko razmišljanje, koje uz misaone procese potiče i fizičku aktivnost, odnosno finu motoriku, koja je potrebna za sastavljanje kocki. Upravo zato proizvođač opisuje kocke Hubelino sloganom »Gradi glavom!«

Hubelino kocke su precizno izrađene kocke od visoko kvalitetne ABS plastike, usporedive s kvalitetom Lego® kocki, a povrh svega su 100% kompatibilne s Lego® DUPLO® kockama te svim preostalim kockama takve vrste na tržištu.

Dotične kocke također ne štete ljudima ni okolišu jer su pomoću potpuno nove metode obojane jestivim bojama.

Komplet od 105 dijela Hubelino kocki sadrži:

  • 10x kocke 4x2
  • 5x kocke 6x2
  • 5x kocke 8x2
  • 20x kocke 1x2
  • 43x kocke 2x2
  • 2x zaključna kocke 2x2
  • 15x kocke 3x2
  • 5x kuglice/pikule

Hubelino kocke - 105-djelni komplet

 Pogledajte video:

Oglejte si video posnetek:Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! UPOZORENJE: Proizvod nije prikladan za djecu mlađu od 3 godine. Sitni djelovi. Opasnost od gušenja. Prije no što igračku date djetetu, odstranite svu ambalažu i etikete.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.