Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Grow 'n Go bicikl

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Idealni prvi bicikl, koji neće biti upotrebljiv samo na kratko vrijeme, jer uz pomoć "easy adjust" ili drugačije jednostavno podesive međuosovinske spojke, se bicikl može proširi na potrebe dječje veličine.

Availability: Na skladištu

74,90 €
74,90 €

Opis

Detalji

GROW'N GO BIKE™ - Radio Flyer

Dječji bicikl, koji raste sa vašim djetetom.

Grow n'Go Bike ili sa našim riječima bicikl, je idealan prvi bicikl, sa jakom čeličnom konstrukcijom i pomoćnim kotačima, koji nude dodatnu stabilnost. To je jedan od rijetkih bicikla, koji raste skupa sa vašim djetetom. U potpunosti je složen i „ready to go“ – znači, da se ga može odmah početi upotrebljavati.

Ovaj proizvod ima sistem, sa kojim možete prilagođavati veličinu okvira prema veličini vašeg djeteta. U koliko imate manje dijete možete smanjiti međuosovinski razmak, a u primjeru, da je vaše dijete već nekoliko veće, možete taj razmak samo malo raširiti. Što je jako važno – za postavke bicikla nije vam potrebna nikakva oprema, jer ima „easy-adjust“ sistem ili sa drugim riječima lagano podesivo spojku, koja se brzo i jednostavno otvori i podesi na željenu dužinu i onda natrag zatvori. Na takav način ćete vašem djetetu u svakoj starosti pružati idealnu veličinu, koja mu treba.

Bicikl je primjeran za djecu od 1.5 do 3 godine starosti.

Specifikacije proizvoda:

Veličina proizvoda: 48cm x 38cm x 49,5cm

Veličina kotača: 20cm x 5cm

Veličina pomoćnih kotača: 10cm x 2,5cm

Težina: 8kg

Najveće dozvoljeno opterećenje: 17kg

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.