Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Early Rider - Alley Runner 12"

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Fantastičan bicikl bez pedala iz aluminija za djecu od 2 do 5 godina, koji je puno više nego samo bicikl bez pedala i sa kojim će djeca izgledati „cool“. Sa njime će djeca pridobiti osnovne sposobnosti vožnje sa biciklom.

Availability: Nema na skladištu

164,90 €

Opis

Detalji

Dječji bicikli bez pedala Early Rider - alu serija Alley Runner

Tvrtka Early Rider, britanski proizvođač dječjih bicikla, je poručio da na tržište dolazi njihov najnoviji bicikl bez pedala – Alley Runner. Ovaj bicikl bez pedala je drugi u seriji njihovih proizvoda, koji su napravljeni od aluminija i karbonskih komponenata.

Oblikovan je za djecu od 2. godine dalje. Alley Runner je prvi bicikl bez pedala iz aluminija od tvrtke Early Rider. Sa malo više od 3 kilograma je Alley Runner njihov najlakši proizvod (iako ga već i drugačije možemo uvrstite među najlakše poganjače na tržištu). Ima po mjeri izrađene dijelove iz aluminija (držalo za sjedalo i kormilo), a ostali dio bicikla je prekrasno brušen i lakiran.

Andy Loveland, dizajner i vlasnik tvrtke Early Rider za Alley Runner-a govori: „Ovo je mali biser između bicikla. Upotrijebili smo najbolje komponente, koje možete najviše puta vidjeti samo na biciklima za odrasle, a konačan rezultat je fantastičan – jako lagani bicikl, koji ide vrlo glatko, stvoren za djecu od 2. godine na dalje, pa sve do onog trenutka, kad će biti spremni za pravi bicikl.

Životan dob ovog bicikla se može produljiti, jer na njemu možete vrlo jednostavno promijeniti 12“ kotače za nekoliko veće 14“. Sve to produlji rok trajanja bicikla a i njegovu vrijednost. Dodatci predstavljeni u 2013. godini dozvoljavat će, da ćete vašeg Alley Runnera moći prilagoditi svojim potrebama.

Tabela veličine:
 • Preporučena starost djeteta: 2 - 5 godina
 • Podesiva visina sjedala: 35 - 50cm

  Specifikacije:
 • Težina: 3,25kg
 • Materijal: aluminij
 • Oblik okvira: dijamant
 • Kormilo: mogućnost okretanja za 360°.

  Podesivo sjedalo i mogućnost mijenjanja 12“ kotača za 14“ omogućavaju, da će vaš Early Rider rasti sa vašim djetetom.

  12“ gumije, felge iz aluminija i zarezane vilice, omogućavaju brzo slaganje vašeg Early Rider-a.

  EN71 in ASTM 963 certificirano.

 • Recenzije

  Napišite vlastitu recenziju

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  oznake proizvoda

  oznake proizvoda

  Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.