Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

BabyVille - Krug prijatelja glazbena igračka

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Fantastična interaktivna mekana glazbena igračka u obliku cvijetića. Listići cvijetića ukrašeni su dražesnim licima beba, a oni piskutaju, zvekeću ili šuškaju.

Availability: Na skladištu

164,90 kn
164,90 kn

Opis

Detalji

Fantastična mekana glazbena igračka za bebe.

Ljubazna lica beba, koja piskutaju, šuškaju i zvekeću, izmamiti će osmijeh na lice vašeg mališana, dok će se igrati s BabyVille glazbenom igračkom.

Bebe posebno vole promatrati druge bebe, ili sebe u ogledalu, kojeg ćete i vi naći na BabyVille glazbenoj igrački, i s kojom će vaš mališan biti stalno zaposlen dok leži u krevetiću ili u autosjedalici odn. kolicima na putu.

Dražesna mekana igračka u obliku cvijetića potiče osjetila malih beba s različitim teksturama, prekrasnim licima beba i naravno glazbom.

Manhattan Toy BabyVille prilikom potezanja omče svira Mozartovu uspavanku. A na dražesnom cvijetiću s licima beba (koje je snimila svjetski poznata i priznata fotografkinja Penny Gentieu), naći ćete i ogledalce, listići cvijeta šuškaju ili piskutaju.

Jer bebe vole promatrati i komunicirati s drugim bebama!

 • veličina igračke: 28cm x 25cm x 6cm

 • Primjereno za djecu od 3 mjeseca nadalje.

  ! UPOZORENJE: Da bi spriječili moguće ozljede, koje nastaju ukoliko se dijete zapetlja, uklonite igračku iz kolijevke, krevetića ili stajice, kad se dijete počne dizati na ruke i koljena odn. u puzeći položaj.

 • Recenzije

  Napišite vlastitu recenziju

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  oznake proizvoda

  oznake proizvoda

  Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.