Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Romobil My Free Up - svijetlo plavi

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napravljen je za najmlađe vozače – My Free Scooter ili romobil je idealan za pomoć kod učenja hvatanja ravnoteže i za sve one, koji se tek uče vožnje sa romobilom. Sa niskom osnovom, ograničenjem kretanja, po visini podesivim kormilom, će razveseliti svu djecu, kao i njihove roditelje.

Availability: Nema na skladištu

534,90 kn

Opis

Detalji

Romobil Globber My Free Up

Vaše dijete će se sigurno zaljubiti u Globberjev My Free Scooter ili romobil, ali ovdje vam jamčimo, da ćete se u njega zaljubiti i vi, kad ćete upoznati, kako ga možete jednostavno i brzo složiti skupa, za razliku od mnogih drugih romobila i sličnih proizvoda, koje najviše puta dobivate u 1000 komadima, a uz njih još jako duge upute za upotrjebu.

Globber My Free Scooter je složen iz dvoje dijela – osnovni dio i kormilo, što vam omogućava, da ga stvarno možete složiti skupa u manje od minute. Kliknite kormilo na osnovni dio i vaše dijete već može početi sa vožnjom i zabavom.

Od kutije do pločnika je potrebno jako malo! Iako se vaš mališan još nije naučio voziti sa romobilom, te vas zabrinjava, kako će mu to ići od ruku, vam možemo reći, da će vas izgled i sigurnosne funkcije ovog proizvoda jako brzo smiriti.

Globber My Free Scooter ima jako nisku osnovu, koja omogućava iznimno stabilnost, a uz to može vaše dijete puno jednostavnije dodirnuti tlo za lakše guranje. Sve to mu omogućava poboljšanje ravnoteže i sposobnosti. Ovaj romobil ima i revolucionarno XCROSS kormilo, sa kojim je puno bolje i lakše upravljati – olakšava skretanje.

Ako ste mišljenja, da vaše dijete nije sposobno pravilno usmjeravati svog romobila, možete ograničiti kormilo sa pritiskom na gumb, koji se nalazi na prednjoj strani romobila – tako ćete onemogućiti skretanje. Jednostavan pritisak na gumb i vaše će se dijete moći voziti bez problema, dok ne svlada ravnoteže i skretanja odjednom.

Osobine Globber My Free romobila:
  • gumb za zaključavanje skretanja
  • po visini podesivo kormilo
  • niska osnovna ploča
  • 3 kotača
  • 2-bojni model
  • zadnja kočnica prekriva skoro cijeli kotač, za bolje kočenje
  • PU kotači s ABEC 5 lagerima
  • maksimalno opterećenje do 50 kg
  • primjerno za djecu od 3 godine na dalje.

UPOZORENJE: Proizvod nije primjeran za djecu mlađu od 3 godine. OPOZORILO: UPOZORENJE: Proizvod nije primjeran za djecu mlađu od 3 godine. Prisutni su maleni komadići. Opasnost ugušenja. Prije nego igračku daste djetetu, uklonite svu ambalažu i etikete.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

oznake proizvoda

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.