Dobrodošli u dječjoj trgovini Pchelica.com!

Lučki terminal za kontejnere

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

U lučkom terminalu za kontejnere vaši će nadobudni mališani premještati kontejnere s broda na kamione ili vagone i natrag - čitav dan!

Availability: Nema na skladištu

159,90 kn

Opis

Detalji

Lučki terminal za kontejnere - dodaci za drvene vlakićeS broda na kopno i ponovo natrag na brod.

Drveni radni kran središnja je točka ovog prezauzetog radilišta, gdje možete pomoću magnetnog kolotura podignuti teret s broda i smjestiti ga na prikolicu ili vagon i obrnuto te tako nastaviti put kopnom, morem ili željeznicom.

Lučki terminal za kontejnere kompatibilan je s drugim proizvodima BigJigs, zato ga možete uključiti u vašu postojeću željezničku prugu.

 • Veličina lučkog terminala: 21cm x 17cm x 10cm

  BigJigs ima u ponudi još puno dodataka, s kojima možete proširiti postojeću željezničku prugu ili cestu.

  Lučki centar za kontejnere možete spojiti i s drugim željezničkim prugama ili dodacima priznatih brandova, kao što su Brio, Thomas & Friends, Ikea i sl.

  Serija BigJigs Rail odn. BigJigs željeznica jedan je od najsavršenijih željezničkih sustava, koji su dostupni na našem tržištu. Opsežna paleta drvenih željezničkih proizvoda (uključujući tračnice, setove, vlakiće, stolove i sl.) idealan je izbor za potpune početnike ili one, koji žele nadograditi svoje postojeće drvene željezničke pruge.

  Primjerenu za djecu od 3 godine nadalje.

  BigJigs proizvodi napravljeni su od visokokvalitetnih te odgovorno izabranih materijala, koji su u skladu s Europskim sigurnosnim standardom.
 • Recenzije

  Napišite vlastitu recenziju

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  oznake proizvoda

  oznake proizvoda

  Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.